12 січня 2023 року відбувся вебінар на тему: «Використання технології веб-квесту на уроках англійської мови як засіб активізації освітньої діяльності учнів», в якому взяли участь вчителі англійської мови закладів освіти міста Одеса. Спікер – Малюта Євгенія Анатоліївна, учитель англійської мови Одеського ліцею № 15.

Мета заходу: ознайомити педагогів з особливостями квест-технології в освітньому процесі; розглянути можливість інтеграції декількох предметів при розробці квесту.

На початку вебінару вчителька нагадала, що таке веб-квест, розповіла про переваги та недоліки використання веб-квестів під час проведення уроків.

У власній презентації Євгенія Анатоліївна навела приклади платформ, сайтів, на яких можна створювати веб-квести, а також дала посилання на вебінари, де можна пройти курси (з отриманням сертифіката) з навчання створення та застосування веб-квестів під час проведення уроків. Методика web-квестів є однією з актуальних і перспективних методик, яка вчить знаходити необхідну інформацію, піддавати її аналізу, систематизувати і вирішувати поставлені задачі.

Від admin