14 грудня 2022 року відбувся вебінар на тему: «Використання відеоуроків з математично – природничих дисциплін під час дистанційного навчання», в якому взяли участь 36 вчителів математично-природничих дисциплін закладів освіти міста Одеса.

Мета заходу: Удосконалення викладання предметів математично- природничого циклу під час дистанційного навчання.

Дистанцiйне навчання — це форма навчання з використанням комп’ютерних і телекомунiкацiйних технологiй, якi забезпечують iнтерактивну взаємодiю педагогів та учнів на різних етапах навчання.

Спікери заходу – Крилова І.О., вчитель фізики, Морій С.В., вчитель хімії, Попкова С.В., вчитель інформатики, Грищенко В.С., вчитель математики,  Одеського ліцею №13 презентували деякі аспекти з питань  використання сучасних педагогічних інструментів під час дистанційного навчання.

Педагоги акцентували увагу на тому, що сучасний вчитель має вміти швидко реагувати на виклики сьогодення, буди фахівцем у своїй галузі знань та не боятись впроваджувати інновації в освітній процес. Освітянам варто навчитися створювати та використовувати якісний та цікавий продукт для забезпечення навчальної діяльності в реаліях сучасності.

Від admin