Запрошуємо вчителів англійської мови на методичний вебінар за темою «Реалізація сучасного підходу до викладання англійської мови у 2022 – 2023 навчальному році в умовах Нової української школи»

Дата та час проведення:  21 вересня 2022 року о 15.00

Мета заходу: підвищення професійної компетентності педагогів з питань організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році;  ознайомлення педагогів з методичними рекомендаціями щодо особливостей планування та проведення навчання учнів 5 класів відповідно до нових Державних стандартів в умовах Нової української школи.

Програма заходу

  1. «Особливості викладання іноземних мов у 2022-2023 навчальному   році» (спікер Світлана Кривич, консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»)    
  2. «Впровадження нових Державних стандартів та модельних програм у 5 класах Нової української школи» (спікер Світлана Кривич, консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників») 
  3. «Застосування формувального оцінювання у 5 класах НУШ відповідно до методичних рекомендацій МОН» (спікер Наталія Береснєва, методист КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», тренер Британської Ради та вчителів НУШ)
  4. «Як створити навчальну програму з іноземних мов на основі модельної» (спікер Зінаїда Калініченко, вчитель англійської мови, «вчитель -методист» Одеської загальноосвітньої школи № 43; старший екзаменатор з  перевірки відкритої частини ЗНО при ОРЦОЯО, член фахової предметної групи з розгляду апеляційних заяв ЗНО при ОРЦОЯО)
  5. «Дистанційне навчання іноземних мов у сучасних умовах: вимоги, корисні ресурси та посилання» (спікер Олена Уразова, заступник директора з НВР, вчитель іноземних мов, «вчитель-методист», тренер Британської Ради та вчителів НУШ) 

Вищезазначений захід відбудеться на платформі  Zoom за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/95103786349?pwd=UFpOL0ZmbnhDMDdSODQrckRPRmpQUT09

Ідентифікатор конференції: 951 0378 6349

Код доступу: 0eCKAV

Від admin