Запрошуємо вчителів німецької а мови на онлайн – конференцію за темою «Компетентнісно орієнтоване навчання іншомовного спілкування учнів 5–9 класів у  контексті засад Нової української школи: що потрібно знати вчителю німецької мови»

Мета заходу: підвищення професійної майстерності педагогів щодо планування і проведення сучасного уроку німецької мови; удосконалення досвіду щодо створення сприятливих умов для розвитку наскрізних умінь учнів в умовах Нової української школи

Час проведення:  14.09.2022 року о 15.00

Програма заходу

  • Окремі складові Державного стандарту базової середньої освіти.
  • Створення сприятливих умов для розвитку наскрізних умінь учнів на уроках німецької мови як один з очікуваних результатів навчання.
  •  Сучасні методи та прийоми використання потенціалу автентичного ресурсу в контексті формування наскрізних умінь учнів.
  •  Урок німецької 2-в-1: демонстрація підходів до планування уроків  у 5-9 класах Нової української школи, що інкорпорує елементи компетентнісно орієнтованого навчання.

       Спікер: Тетяна Мережко, методист Dinternal Education, досвідчений викладач німецької та англійської мов; автор і тренер курсів підвищення кваліфікації для вчителів іноземних мов; співавтор підручника німецької мови Perfekt für die Ukraine.

        Учасники онлайн – конференції отримають сертифікати.

Посилання для реєстрації на конференцію:

https://dint.clickmeeting.com/14-09-1500/register

Від admin