12 квітня 2022 року відбувся міський семінар учителів суспільствознавчих дисциплін. Про що говорили педагоги?

Про навчання учнів в умовах воєнного стану, про емоційну та психологічну підтримку підлітків доповіла заступник директора з НВР Одеського юридичного ліцею Войтович І.О. А ще переглянули освітянську законодавчу базу останніх місяців, обмінялись досвідом оцінювання школярів в сучасних обставинах.

Про особливості підсумкового оцінювання учнів з історії та правознавства розповіла учитель історії Одеського НВК 4 Долодаренко С.А. Незабаром закінчення навчального року і постає питання підготовки випускників до вступного мультимедійного тесту, вибору майбутньої професії. І знову виклики! Своїми роздумами з цього приводу поділилась учитель історії Одеської ЗОШ 122 Круглова Г.І.

Серед цікавого слід відзначити оновлену авторським колективом учителів історії програму краєзнавчого курсу “Одеса – моє місто рідне”, неймовірні враження від Міжнародного семінару  з громадянської освіти в Молдові 9-10 квітня 2022 року консультанта КУ “Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників Волковської Т.І.          

Життя продовжується… А сьогодняшні подіі – сторінки історії майбутніх підручників.

Від admin