Позашкільний заклад – це складний живий організм. У нього є свій характер, стиль життя, свої радощі і болі, своя молодість і зрілість. І в Одесі є унікальні, професійні, компетентні, креативні, одним словом: найкращі на Одещині та в  Україні! Ними пишаємося! 

З метою підтримки творчої педагогічної діяльності, популяризації педагогічних здобутків, підвищення авторитету працівників позашкільних навчальних закладів проходив обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості»  у номінації  «Керівник гуртка-2022». Керівники гуртків презентували свою роботу на тему «Моє педагогічне кредо», проводили фрагмент заняття «Запрошуємо до світу творчості», під час яких конкурсанти представили свою фахову майстерність, знання методології, педагогіки та психології, здатність до застосування інноваційних підходів до навчання та виховання, вміння зацікавити дітей та спонукати їх до розвитку своїх творчих та інтелектуальних здібностей.

Переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» стали:

І місце – Кушнір Світлана Олександрівна, керівник гуртка КЗПО «Одеський будинок дитячої та юнацької творчості «Тоніка». 

ІІ місце – Скреблюкова Людмила Миколаївна, керівника гуртка КЗПО «Одеський будинок дитячої та юнацької творчості «Домінанта».

ІІІ місце – Набойщикова Олександра Вікторівна, керівник гуртка КЗПО «Одеський центр дитячої та юнацької творчості «Дивосвіт». 

Коли разом збираються, розвиваються, шукають, цілеспрямовані особистості, створюється особливий потенціал, і ця енергія робить світ кращим, добрішим, досконалішим!

ВІТАЄМО!

Від admin