03 лютого 2022 року відбудеться веб-конференція на тему «Розвиток пізнавальної активності дошкільників – запорука успішного навчання в НУШ» для методистів, вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі ZOOM. 

Модератор конференції – консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Єфтені М.

Спікерами веб-конференції виступлять  педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 160.

Мета веб-конференції: ознайомити педагогів з досвідом роботи ЗДО №160. 

        Організувати аналітико-практичну роботу вихователів щодо розвитку пізнавальної активності дошкільників у різних сферах життєдіяльності.

         Удосконалювати знання педагогів щодо змісту, принципів, закономірностей та організаційних форм, які стимулюють у дітей розвиток пізнавальної активності, створити умови для розвитку творчості педагогів, підвищити професійну майстерність та компетентність педпрацівників ЗДО.  

Початок роботио 14.00

Про досвід роботи Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок № 160» розповість учасникам вебінару Савченко Н.,  вихователь I категорії ЗДО №160 з теми «Пошуково – дослідницька діяльність,  як метод розвитку пізнавальної активності». 

Круглий стіл на тему «Актуальність феномену пізнавальна активність» проведе практичний психолог ЗДО №160,  Табунщик А. 

Презентацію та відео-ролики із фрагментами відеозанять занять  в різних вікових групах покаже Коваленко О., вихователь вищої категорії ЗДО №160, а також проведе для учасників вебінару міні-лекцію з теми «Системний підхід в підвищені пізнавальної активності».

Від admin