05 жовтня 2021 року відбудеться веб-конференція на тему «Розвиток оперативної пам’яті як підґрунтя формування зв’язного мовлення» для вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі Google Meet. Спікерами веб-конференції виступлять  педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 193.

Мета веб-конференції: ознайомити педагогів з досвідом роботи ЗДО №193 та представити власну педагогічну модель роботи з підвищення ефективності корекційної роботи з дітьми з ТПМ, яка впливає на гармонізацію сукцесивно – симультанних процесів, що забезпечується  спеціально організованим навчанням з застосуванням засобів стимулювання розвитку різних видів оперативної пам‘яті за допомогою мовленнєво – рухових вправ. Допомогти педагогам оволодіти новими, ефективними формами і методами роботи з дошкільниками в інклюзивних групах, створити умови для розвитку творчості педагогів, підвищити професійну майстерність та компетентність педпрацівників ЗДО.  

Початок роботи о 14.00

З темою «Здоров’язберігаючі технології в закладах дошкільної освіти» ознайомить учасників вебінару директор Одеського СЗДО №193 Притиковська С.Д..

З досвідом роботи  щодо науково – теоретичних  засад  розвитку оперативної пам’яті, зокрема їх історичних і анатомо – фізіологічних аспектів ознайомить учасників вебінару практичний психолог Вікол М.В..  

Міні-лекцією «Особливості взаємозв’язку рівня сформованості оперативної пам’яті з розвитком зв’язного мовлення»   проведе директор Одеського СЗДО №193 Притиковська С.Д..

Презентацію та відео-ролик вправ на степах і на площині, ритмізоване мовлення покаже практичний психолог Вікол М.В..

Майстер-клас проведуть з учасниками вебінару «Практична реалізація педагогічної моделі за допомогою мовленнєво – рухових ігор»  директор Одеського СЗДО №193 Притиковська С.Д. та практичний психолог Вікол М.В.

Від admin