13 травня відбувся онлайн вебінар для вихователів закладів дошкільної освіти з консультантами центру з приводу ознайомлення з новою редакцією Базового компоненту дошкільної освіти.

Мета заходу: професійне консультування вихователів закладів дошкільної освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси з законодавчих питань.

У даному заході прийняло участь 96 вихователів  закладів дошкільної освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси

Консультант Одеського центру професійного розвитку педагогічних працівників, кандидат педагогічних наук Бабченко Ольга Володимирівна окреслила коло питань, які ставлять перед освітянами сьогодення. Саме для вирішення цих питань і був оновлений Базовий компонент, який вмістив в себе сучасні тенденції у створенні освітньо-розвивального середовища у закладах дошкільної освіти.

Оскільки Базовий компонент дошкільної освіти — це державний стандарт, що визначає вимоги до обов’язкових компетентностей та результатів освіти дитини дошкільного віку, знання цього документу є необхідним для будь–якого учасника освітнього процесу.

Від admin