Наприкінці березня відбулася он-лайн зустріч вчителів мистецтва з консультантами центру з приводу розробки траєкторії їх професійного розвитку.

Мета заходу: Координування запитів вчителів та плану роботи консультаційної групи центру з питань викладання дисциплін мистецького циклу у закладах загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси

У даному заході прийняло участь 41 вчитель образотворчого та музичного мистець закладів загальної освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси

На початку заходу консультант комунальної установи “Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників”, кандидат педагогічних наук Бабченко Ольга Володимирівна окреслила мету та завдання оновленого Центру професійного розвитку педагогічних працівників та особливості планування та визначення траєкторії їх професійного розвитку вчителів мистецтва у сучасних умовах.

Разом із слухачами було розроблено план подальшої роботи з вчителями мистецтва.

Антонюк Наталія Костянтинівна. вчитель образотворчого мистецтва Одеської гімназії №9 ознайомила слухачів із досвідом використання технологій дистанційного навчання на уроках мистецтва.

З теми «Дистанційне навчання музичного мистецтва у молодших класах та мистецтва у 8-11 класах на платформі  Google-class» виступила Трофімова Галина Костянтинівна, вчитель музичного мистецтва Одеської ЗОШ № 100.

Он-лайн зустріч було проведено за ініціативи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Від admin