25 березня 2021 року відбудеться веб-конференція на тему «Новий інтегрований підхід до розвитку, виховання й навчання дітей дошкільного віку засобами – STREAM-освіти з  метою формування у дітей культури критичного (інженерного) мислення» для вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі Zoom. Спікерами веб-конференції виступлять  педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 140.

Мета веб-конференції : розкрити сутність інтегрованого підходу STREAM – освіта та впровадження елементів STREAM в організацію освітнього процесу. Ознайомити педагогів з досвідом роботи щодо впровадження освітніх STREAM – проектів в роботі з дітьми, допомогти педагогам оволодіти новими, ефективними формами і методами роботи з дошкільниками, створити умови для розвитку творчості педагогів, підвищити їхню професійну майстерність та компетентність.  

Час роботио 14.00

З темою «STREAM – освіта, як інноваційний підхід до розвитку базових компетенцій дошкільників», а також з досвідом роботи  щодо впровадження альтернативної програми «STREAM – освіта або Стежинки у Всесвіт» та міні-лекцією «Дослідницько-орієнтована діяльність, її місце в системі STREAM – освіти дошкільників»   ознайомить вихователь-методист Петрусенко Оксана Михайлівна.

Майстер-клас з розвитку критичного, нестандартного (інженерного) мислення  проведе вихователь Чернявська Надія Василівна.

Також в програмі веб-конференції – відеофрагменти занять педагогів з дітьми за напрямами альтернативної програми «STREAM – освіта або Стежинки у Всесвіт» (вихователі ЗДО № 140).

Від admin