25 лютого 2021 року о 14.00 відбулась веб-конференція на тему «Здоров’язберігаючі технології в закладах дошкільної освіти. Впровадження музично-ритмічних вправ з використанням незвичних ударно-шумових інструментів, як засіб покращення емоційного здоров’я дошкільників»  у форматі ZOOM. Тема веб-конференції була актуальна для музичних керівників, вихователів-методистів,  вихователів дошкільних навчальних закладів, батьків.

           Метою роботи модераторів було ознайомити педагогів з досвідом роботи  щодо створення комфортних умов для розвитку потенціалу дітей дошкільного віку, розкрити важливість здоров’язберігаючих технологій щодо формування навичок здорового способу в закладах дошкільної освіти,  розповісти та продемонструвати впровадження музично-ритмічних вправ з використанням незвичних ударно-шумових інструментів. Спікерами веб-конференції виступали педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №9».

З досвідом роботи щодо здоров’язберігаючі технології в  закладах дошкільної освіти ознайомила учасників веб-конференції вихователь-методист Кульчицька Алла Миколаївна і вихователь Кузема Віра Іванівна.

Фото-матеріали підготувала та демонструвала Куца Яніна Володимирівна, вихователь.

Майстер-клас «Музично-ритмічні вправи з використанням незвичних ударно-шумових інструментів, як засіб покращення емоційного здоров’я дошкільників» провела керівник музичний – Карабаджак Леся Миколаївна.

Учасники секції мали змогу переглянути презентацію та фрагменти відеозанять з використанням  незвичних ударно-шумових інструментів та взяти активну участь у семінарі в режимі онлайн.

Від admin