04 лютого 2021 року о 14.00 годині в онлайн форматі відбудеться семінар-практикум для класних керівників закладів загальної середньої освіти «Класні керівники: сучасні підходи та виклики».

Прагнення до змін, зняття певних обмежень на інноваційну (лат. innovatio – оновлення, зміна) діяльність сприяло зародженню широкого руху в інноваційній діяльності класних керівників. В Одесі здійснюється постійний пошук і впровадження нових максимально ефективних моделей системи виховної діяльності класу, технологій виховання, результатом яких є сприяння формуванню адаптованої до змінних умов, активної, діяльної, творчої особистості, яка вміє аналізувати, долати будь-які труднощі, бо вона ще в юному віці з допомогою вчителя створила себе, навчилася володіти собою. А об’єктивною необхідністю впровадження інновацій стає педагог-новатор, педагог інноваційного спрямування, узагальнення найкращих педагогічних ідей й досвіду творчих класних керівників.

З метою підвищення виховної функції класу, сприяння піднесенню престижу класного керівника, стимулювання його до інноваційного стилю професійної педагогічної діяльності та розвитку творчого потенціалу КУ  «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» здійснюється науково-методичний та психолого-педагогічний супровід інноваційних процесів як один із шляхів впровадження інновацій у виховний процес навчальних закладів  освіти. Такий супровід передбачає комплекс заходів щодо підвищення професійної компетентності класних керівників з проблем виховання; виявлення досвіду кращих класних керівників, які на практиці ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології; популяризації педагогічних здобутків класних керівників-новаторів; створення інформаційного освітнього простору з питань діяльності класних керівників.  

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/NQ4jq8HVYJgdb9HD6

Від admin