На виконання рішення колегії департаменту освіти та науки Одеської міської ради комунальною установою «Одеський методичний центр освітніх ініціатив» розпочато роботу постійно діючого методичного практикуму для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти.

На першому занятті методичного практикуму 35 заступникам директорів закладів загальної середньої освіти запропоновано для розгляду актуальні питання: «Педагогічна техніка у роботі вчителя» та «Деякі аспекти організації роботи вчителів з обдарованими учнями».

         В цікавій інтерактивній формі методист вищої категорій Тетяна Волковська поділилася з учасниками секретами педагогічної техніки, надала рекомендації щодо здійснювання функцій аналітики та контролю за станом освітнього процесу в закладі при відвідування уроків вчителів.

         Детальний порівняльний аналіз проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів за останні два роки, проведений Вікторією Іщенко, став предметом жвавого обговорення, під час якого учасники намагались вибудувати шляхи оптимізації організації роботи вчителів з обдарованими дітьми.

Серед учасників практикуму понад половини – новопризначені або  заступники, які мають стаж роботи на посаді до 3-х років. Незважаючи на різний досвід роботи, усі присутні були активними учасниками обговорювання.

Від admin