Масштабні виклики, які постали перед освітою України пов’язані з пандемією COVID-19 та повномасштабною війною призвели до систематичних освітніх втрат. У зв’язку з цим перед учителем постає дві основні задачі: надолужити навчальний матеріал, який зазнав освітніх прогалин, і максимально не допустити нових втрат. До того ж учні стикаються із значними обсягами матеріалу, і системне повторення відіграє велику роль у комплексному формуванні вмінь і навичок, комунікативних та інших компетентностей. Такі виклики часу вимагають від учителів пошуку нових, максимально ефективних підходів у процесі організації роботи під час уроку та в позакласній діяльності, які можна легко використати в різних форматах освітньої комунікації (очному та дистанційному).

Під час проведення вебінару для вчителів математики, який відбудеться 15 жовтня 2024 року о 15.00 на платформі Zoom, спікерки поділяться досвідом в організації повторення на уроках математики з метою подолання освітніх втрат.

Спікерки заходу – учителі математики Одеського ліцею № 7, вчителі вищої кваліфікаційної категорії Олена ОВЧАРОВА та Галина ТОРГОВСЬКА.

Запрошуємо до співпраці вчителів математики.

Від admin