Навчальні втрати в реаліях сьогодення: причини, наслідки та шляхи подолання на уроках німецької мови.

Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» відбудеться методичний воркшоп для вчителів німецької мови «Навчальні втрати в реаліях сьогодення: причини, наслідки та шляхи подолання на уроках німецької мови».

Мета заходу: удосконалення досвіду педагогів щодо виявлення навчальних втрат з предмету; обмін практичним досвідом з їх подолання: складання плану роботи; підбір інструментарію, методів і прийомів, різноманітних інтерактивних завдань для побудови системної роботи у цьому напрямку

Дата та час проведення: 30 вересня 2024 року о 15.00

Проблема навчальних втрат хвилює не тільки вчителів, але й учнів та їхніх батьків. Якщо не вжити заходів з їх виявлення і подолання вже сьогодні, втрати будуть критичними. Не можна зволікати, необхідно діяти. І діяти професійно, ефективно і виважено. Саме про підходи щодо планування і організації вчителем німецької мови системної роботи у вищезазначеному напрямку піде мова на вебінарі.

Питання для розгляду

  1. Оцінювання результатів навчання в 5-7 класах НУШ за новими вимогами як засіб виявлення прогалин в знаннях з предмету та визначення кроків для їх подолання.
  2. Складання плану дій щодо надолуження навчальних втрат після проведення діагностики для організації системної роботи.
  3. Як організувати партнерську взаємодію з учнями та батьками в напрямку подолання втрат у навчанні: поради для вчителя.
  4. Методичний практикум «Використання інноваційних методів та прийомів, освітніх та цифрових ресурсів для попередження і надолуження втрат у навчанні»

Спікерка заходу – Тетяна Мережко, досвідчена викладачка німецької та англійської мов, методистка Міжнародного освітньо – методичного центру Dinternal Education.

Посилання для реєстрації:

https://dinternal-education.ua/event/lernlucken-rechtzeitige-diagnose-odesa-3009/

Учасники заходу отримають сертифікати.

Від admin