25 вересня 2024 року о 13.00 год. на платформі ZOOM відбувся вебінар на тему: «Використання інтерактивних завдань, створених за допомогою сервісів Wordwall, Baamboozle та інших на заняттях гуртка в позашкільному закладі», в якому взяли участь методисти та керівники гуртківзакладів позашкільної освіти.

Для того, щоб гуртківцям  було цікаво на заняттях, педагог має обирати технологію, методи та прийоми, адаптовані відповідно до особливостей групи. Ці важливі питання розглядалися під час нашого вебінару.

Мета заходу: ознайомити учасників вебінару з онлайн-інструментами для створення завдань в інтерактивній формі

Учасники онлайн зустрічі: заступник директора з НМР Тупахіна Олена Євгеніївна. завідувач відділу Кондрачук Олеся Василівна, керівник гуртка «Технології програмування» Дрозд Євген Анатолійович.

Педагоги ознайомили учасників з власним досвідом володіння сервісами Wordwall, Baamboozle та інших на заняттях гуртка, вміннями їх застосовувати на практиці .

Доповідачі надали перелік онлайн-інструментів для створення карток, тестів, дидактичних ігор, з якими вихованці  могли б працювати в асинхронному режимі і які були б для них цікавими, новими та захоплюючими.

Освітянам варто навчитися створювати та використовувати якісний та цікавий продукт для забезпечення навчальної діяльності в реаліях сучасності.

Від admin