23 жовтня 2024 року в онлайновому режимі в рамках Шістнадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення» (далі – Конференція).

Організаторами Конференції є: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Інститут проблем виховання Національної академії педагогічних наук України, Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Київський національний університет будівництва та архітектури, Хмельницький національний університет, Волинський національний університет імені Лесі Українки, ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», Природничо-гуманітарний університет імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Польща), Громадська організація «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна та громадянська ідентичність».

Місія Конференції полягає в наданні учасникам можливості отримати нові знання, навички та інструменти для успішного удосконалення професійних компетентностей та підвищення їх кваліфікації відповідно до нових реформ у галузі освіти, допомагаючи їм бути конкурентоспроможними та ефективними фахівцями в своїй галузі, інноваційно мислити та розвивати свої потенціали.

Для участі у Конференції просимо обов’язково зареєструватися до 23.10.2024 р. за покликанням: https://forms.gle/7jza8ZGnVoCxBotNA

У програмі Конференції передбачено: презентації, тренінги та майстер-класи підвищення кваліфікації, онлайн-трансляції, обговорення, відеоуроки та відеолекції, знайомство із організаторами, спікерами та тренерами.

До участі запрошуються представники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно-ресурсних центрів та вчителів закладів загальної середньої.

Участь у Конференції у якості слухача безоплатна.

Від admin