Відповідно до плану роботи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 26 серпня 2024 року на платформі ZOOM в онлайн-форматі пройшов вебінар на тему «Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання математики та інформатики у 2024/2025 навчальному році у закладах загальної середньої освіти» для вчителів математики та інформатики закладів загальної середньої освіти міста Одеси.

У вебінарі взяло учать 100 вчителів математики та інформатики.

Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання математики та інформатики у 2024/2025 навчальному році включають ключові аспекти, які слід враховувати при плануванні та проведенні уроків. Ось основні напрямки, які можуть бути корисними для вчителів: оновлені навчальні програми, методи навчання, оцінювання, ресурси і підготовка.

Також було розглянуто питання щодо подолання освітніх втрат з математики та інформатики бо це є критично важливим завданням для забезпечення успішного навчання учнів. Втрата навчального матеріалу може статися з різних причин: від особистих обставин учнів до кризових ситуацій або пандемій.

Цей вебінар мав на меті надати вчителям актуальну інформацію про нові підходи та рекомендації, а також допомогти їм адаптувати свої методики до нових умов навчання.

Від admin