Початкова школа – фундамент, від якості якого залежить майбутнє дитини. Це накладає особливу відповідальність на вчителів початкових класів. Від початку повномасштабного вторгнення майже всі учні тією чи іншою мірою потребують допомоги у надолуженні втраченого, що змушує класних керівників оперативно та широко впроваджувати цільові заходи щодо усунення прогалин у знаннях та підвищення успішності учнів.

Під час проведення вебінару на тему «Шляхи надолуження окремих тем інтегрованого курсу «Я досліджую світ» 3 квітня 2024 року о 14.00 на платформі ZOOM спікери заходу  – Оксана КІБАКОВА та Ганна КАНТОРОВИЧ, вчителі початкових класів  ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 17, поділяться досвідом своєї роботи.

Метою вебінару є обмін досвідом, застосовування практичних методів навчання, обговорення механізмів діагностики та  подолання втрат у навчанні молодших школярів  з  інтегрованого курсу «Я досліджую світ», заподіяних пандеміями COVID– 19 та воєнним станом у країні, розвиток наскрізних компетенцій вчителів для успішної роботи, підтримання мотиваційної сфери.

Посилання для участі в заході:

https://us05web.zoom.us/j/84195922499?pwd=aPJQaaNUQOSRjJWMgZC1i3lWBUXX0O.1

Ідентифікатор конференції: 841 9592 2499

Код доступу: 3cFkLP

Запрошуємо ознайомитись з нашим досвідом роботи вчителів початкових класів  ЗЗСО міста. Сподіваємось, що наш досвід допоможе іншим педагогам.

Від admin