«Іншомовна граматична компетентність як складова успішної підготовки учнів до вступного іспиту: граматичні ігри на уроках німецької мови в Новій українській школі».

Запрошуємо вчителів німецької мови на онлайн – тренінг для вчителів німецької мови «Іншомовна граматична компетентність як складова успішної підготовки учнів до вступного іспиту: граматичні ігри на уроках німецької мови в Новій українській школі».

Мета заходу: підвищення фахової майстерності педагогів щодо подолання навчальних втрат і підготовки до державного іспиту, удосконалення досвіду з доцільного використання граматичних ігор для формування іншомовної граматичної компетентності здобувачів освіти

Дата та час проведення: 03 квітня 2024 року о 15.00

Питання для розгляду

  1. НМТ – 2024: актуальні новини.
  2. Практичні аспекти використання мовних ігор для формування граматичної компетентності учнів у процесі оволодіння іноземною мовою в умовах Нової української школи.
  3. Доцільне використання граматичних ігор на різних етапах сучасного уроку як засобу мотивації учнів і підвищення результату навчання.
  4. П’ять граматичних ігор для повторення і закріплення граматики на уроках німецької мови з метою попередження та подолання навчальних втрат.
  5. Індуктивне введення граматики в НМК Perfekt für die Ukraine.

Спікерка: Тетяна Мережко, досвідчена викладачка німецької та англійської мов, методистка Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education, співавторка підручника німецької мови Perfekt für die Ukraine.

Посилання для реєстрації:

https://dinternal-education.ua/event/spielerisch-zur-grammatik-deutsch-poltava-dzvzdbya/

Учасники заходу отримають сертифікати.

Від admin