28 лютого 2024 року Відбувся вебінар «Ефективні методи, прийоми та форми організації навчання під час воєнного стану», у якому взяли участь вчителі української мови та літератури м. Одеси.

Спікер заходу Рамазанова Лілія Петрівна, вчителька української мови та літератури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 40, продемонструвала використання освітніх цифрових ресурсів під час викладання української мови та літератури, які значно підвищують мотивацію дітей до навчання та сприяють урізноманітненню видів роботи.

Спікер заходуВоєводіна Світлана Іванівна, вчителька української мови та літератури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 40, презентувала досвід роботи з інтерактивними робочими аркушами як одним із креативних інструментів у навчальному процесі, поділилась лайфхаками щодо підвищення мотивації учнів до пізнавальної діяльності та зниження рівня стресу в учнів.

Спікер заходу Кацура Вікторія Владиславівна, вчителька української мови та літератури ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 40, поділилась досвідом роботи з використання різноманітних вправ мнемотехніки, вправ на подолання стресу або зниження його рівня, а також дала поради щодо емоційного налаштування на урок.

Від admin