01 лютого 2024 року відбулося  засідання Школи молодого спеціаліста за темою «Вивчення готовності дітей до навчання у школі».

Захід організований психологами комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників». Спікерами івенту виступили Катерина Тернавська – практичний психолог Одеського ліцею № 67 і Вероніка Леус – практичний психолог Одеського ЗДО № 268.

Обговорені питання стосувалися ключових аспектів готовності дітей до навчання у школі, враховуючи сучасні тенденції та виклики. Спікери поділилися своїм досвідом та висвітлили важливі аспекти впливу психологічного стану на навчальний процес та презентували розроблений кейс рекомендацій спільної діяльності практичного психолога ЗДО та практичного психолога НУШ (для змішаної форми навчання).

Захід зібрав практичних психологів закладів освіти міста Одеси, створивши плідну платформу для обміну ідеями та покращення психологічної підготовки дітей до шкільного життя. Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників висловлює подяку усім учасникам за активну участь та внесок у розвиток освітнього процесу. Ми продовжуємо працювати над ініціативами, спрямованими на забезпечення належного психологічного супроводу майбутніх поколінь та підвищення якості освіти в місті.

Від admin