В умовах сьогоднішньої складної безпекової ситуації, залишається актуальним питання організації дистанційної форми навчання та психолого-педагогічного супроводу дітей в закладах дошкільної освіти.

Дистанційна форма навчання — це сукупність сучасних технологій, що забезпечують передачу освітньої інформації в невимушеному інтерактивному режимі за допомогою використання інформаційно-комунікаційних технологій. Саме тому сьогодні набуває популярності використання інтернет-сервісів для створення цікавих дидактичних матеріалів з будь-якої теми з використанням анімації, відео та аудіо файлів. Складність для вихователів полягає у виборі – серед різноманіття сучасних цифрових технологій педагогу легко розгубитись. Ми поділимось не тільки нашим вибором цифрових інструментів, а й системою організації дистанційної форми освіти, і сподіваємось, що наш досвід допоможе іншим педагогам.

Під час проведення вебінару на тему «Досвід використання інтернет-сервісів та цифрових технологій в ЗДО під час дистанційного навчання» 12 січня 2024 року о 13.15 на платформі ZOOM спікер поділиться досвідом своєї роботи та роботи вихователів закладу щодо організації дистанційної освіти.

Мета: ознайомити вихователів та вихователів – методистів ЗДО міста з досвідом нашої роботи під час дистанційної освіти з використанням сучасних онлайн – технологій.

Спікер заходу – О.М. Кузьміна, вихователь – методист Одеського ЗДО № 287.

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/2741472047?pwd=hDlGwqeoY5PLYhLd123n6fkeenU29L.1&omn=71640204313

Ідентифікатор конференції: 274 147 2047

Код доступу: 5mCGVc

Запрошуємо познайомитись з нашим досвідом роботи вихователів та вихователів – методистів ЗДО міста.

Разом зробимо дошкільну освіту сучасною та якісною!

Від admin