З 03 по 05 жовтня 2023 року відбулося друге заняття на тему: «Навчання прийомам самодопомоги і самовідновлення. Способи підвищення резильєнтності. Базовий протокол саморегуляції «4 стихії».  Копінгові стратегії та ресурсні канали».

Спікероми заняття виступили  Ніна ФІЛАТОВА, психолог Одеського юридичного ліцею,  Оксана СМЕТАНЮК, практичний психолог Одеської гімназії «Південноукраїнська»  які пройшли відповідне навчання, організоване фахівцями Ізраїльської Коаліції по роботі з Травмою

Тренінг був орієнтован  наознайомлення учасників із базовим протоколом саморегуляції «4 стихії», моделлю внутрішньої сталості   BASIC Ph; навчання прийомам самодопомоги і самовідновлення,  способам підвищення резилієнтності.

Учасники заходу отримали можливість ознайомитися з протоколом, який надає основні засоби для контролю і підтримки емоційного та психологічного стану,  дізналися про важливість розуміння та збереження внутрішньої стабільності в умовах стресу. Здобули практичні навички, які можуть використовувати для покращення власного психологічного стану, вивчили різні стратегії, а також ресурси, які можуть бути доступними для підтримки.

Від admin