05 жовтня 2023 року, учасники психологічного кіноклубу зібралися на засіданні, щоб обговорити фільм «Мій найкращий ворог».

Фільм «Мій найкращий ворог» є дуже актуальним та важливим у сучасному суспільстві, оскільки він розкриває проблеми психологічного та фізичного насильства серед школярів.

Заходи кіноклубу проводяться психологами комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»   основна  мета – розширення розуміння та обговорення актуальних проблем психологічної культури у соціумі. На цей раз основною темою була боротьба з булінгом та насильством в закладах освіти.

Під час зустрічі, учасники обговорили ключові моменти фільму, а також поділилися своїми власними думками та досвідом у боротьбі з булінгом. Було виокремлено важливі методи та стратегії, які можуть допомогти у запобіганні цього типу поведінки серед дітей та підлітків. Обговорення таких важливих питань, як булінг та насильство, сприяє підвищенню свідомості громадськості, створенню безпечного та підтримуючого оточення для всіх учасників освітнього процесу.

Від admin