Мета заходу: підвищення фахової майстерності педагогів щодо навчання учнів за змішаною формою, обмін  досвідом з використання сучасних методик та цифрових інструментів на уроках іноземних мов в умовах змішаного навчання для попередження і подолання навчальних втрат  

Дата проведення: 20 вересня 2023 року о 15.00

Організація освітнього процесу в умовах змішаного навчання потребує від кожного вчителя професійної майстерності щодо використання моделей змішаного навчання, активних та інтерактивних форм роботи, сучасної методики викладання, цифрових технологій та інструментів тощо.

Поєднання традиційної форми навчання і онлайн   дає можливість учням, які не змогли чи не встигли опрацювати окремі теми, надолужити пропущене або вдосконалити свій рівень знань самостійно, звертаючись за консультацією до вчителя.

Ретельно продумане планування освітнього процесу, обґрунтований добір  засобів в умовах змішаного навчання дасть змогу учням надолужити недоотримані знання та отримати очікувані результати відповідно до Державних стандартів і  модельних освітніх програм.

План заходу

  1. Інноваційний підхід до організації освітнього процесу в реаліях сьогодення як спосіб підвищення результату навчання школярів.
  2. Тренінг «Навчаємо цікаво та ефективно: практикуємо сучасну методику,  цифрові технології та інструменти в режимах  онлайн та офлайн».
  3. Демонстрація уроку іноземних мов за моделлю «перевернутий клас»  для  подолання втрат у навчанні (практичний досвід).
  4. Інформаційні освітні ресурси для безперервного підвищення професійної компетентності вчителя та формування інформаційної культури в сучасному педагогічному просторі.

Спікер – Іщенко Лариса, вчителька  англійської мови, вищої категорії, «вчитель-методист»  Одеського ліцею № 38    

Посилання для участі у заході:

https://meet.google.com/vae-kjug-ywq

Від admin