Під час проведення вебінару «Розвиток компетентного образу «Я – здобувач знань» через формування уявлень про гармонію природи у концепції Нової української школи. Можливості усунення освітніх прогалин» 25 травня 2023 року о 14.00 на платформі ZOOM для вчителів природничих дисциплін, вчителів початкових класів та керівників методичних об’єднань цих напрямів буде презентовано основні аспекти з питань залучення учнів  до процесу розвитку ключових та предметних компетентностей в ході  навчання на різних освітніх платформах («Всеукраїнська школа онлайн» (https://lms.e-school.net.ua/),… авторський контент YouTube https://youtube.com/@user-nt3tk6qt6n).

Спікер акцентує увагу на тому, що учні  не просто запам`ятовують навчальний матеріал, а і досліджують, розв`язують задачі за зразком та в нестандартних ситуаціях, створюють власні продукти навчання: проєкти, малюнки, конспекти. кросворди, вікторини, поробки, газети, ведуть діалоги  («na urok») з відомими постатями минулих часів (штучний інтелект); працюють у групі Viber, висловлюють зауваження, вносять пропозиції, виправляють помилки, допомагають іншим;  пишуть приватні коментарі до  контенту, долають власні навчальні втрати і усувають освітні прогалини в ході системної,  креативної та критичної роботи над собою;  приймають рішення (Google class) щодо вибору  інформації, завдання, способів дій, застосовують набуті знання в ході практичних робіт, дослідницьких практикумів, домашніх експериментів, віртуальних екскурсій.

Мета заходу: ознайомити вчителів з компетентнісним потенціалом природничих предметів; співпрацювати з технологіями розвитку компетентностей через формування  знань, умінь, ставлень і створення та застосування навчальних ресурсів всіх предметів; стимулювати бажання впроваджувати нові методи самореалізації, прийоми саморозвитку   на уроках  природничого змісту.

Спікер – Джульєтта Щеглакова, вчителька хімії та біології  Одеської загальноосвітньої школи 66 І-ІІІ ступенів Одеської міської ради Одеської області

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/78350931921?pwd=i47wBadXHKCKURus3xRO8rFK2wrRLW.1

Идентифікатор конференції: 783 5093 1921

Код доступа: EMCk6g

Запрошуємо до співпраці вчителів природничих дисциплін, вчителів початкових класів, а також керівників методичних об’єднань. Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin