Активний розвиток суспільства, інтенсивні процеси глобалізації та інформатизації вимагають від сучасного здобувача освіти абсолютно нового типу мислення, який дасть змогу пристосуватися до постійних соціальних змін, генерувати нові ідеї, а також здійснювати комплексний аналіз отриманої інформації та давати їй об`єктивну оцінку. Саме тому в освітньому просторі важливу роль відіграє розвиток критичного мислення учнів початкової школи.

Під час проведення вебінару «Розвиток критичного мислення як формування в учнів початкової школи внутрішньої позиції, ціннісної установи, власного розвитку і самореалізації у концепції Нової української школи» 13 квітня 2023 року о 14.00 на платформі ZOOM для вчителів початкових класів буде презентовано деякі аспекти з питань залучення учнів  до процесу активного навчання, коли вони не просто запам`ятовують навчальний матеріал, а й досліджують, творять, вирішують, інтерпретують і дебатують за його змістом.

Мета: ознайомити вчителів початкових класів з технологією критичного мислення, стимулювати бажання впроваджувати нові методи, прийоми на уроках із різних предметів у початковій школі.

Спікер заходу – Тетяна Тімотіна, вчитель початкових класів Одеського ліцею №92

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/79679146628?pwd=UlfhRz5LRggI3a6T5iK1cAoThFbya0.1

Ідентифікатор конференції: 796 7914 6628

Код доступу: 13042023

Запрошуємо до співпраці вчителів початкових класів, а також керівників методичних об’єднань.

Сподіваємося на плідну творчу роботу.

Від admin