Дошкільний вік є вирішальним у формуванні фундаменту фізичного та психічного здоров’я дитини. Заняття з фізичної культури не лише зміцнюють фізичне здоров’я, імунітет, а ще стимулюють дитину краще долати стреси та розумові навантаження.

В умовах сьогодення  в більшості закладів дошкільної освіти запроваджено дистанційну форму виховання та навчання.

Під час проведення онлайн-занять перед інструктором з фізичної культури виникає проблема щодо створення абсолютно нового формату проведення занять, який був би корисний, безпечний та цікавий для дітей. Однак, як би інструктор не прагнув на словах пояснити необхідність фізичної активності, розпорядку дня, вживання здорової їжі, найцікавішим для дітей під час дистанційної форми роботи з курсу фізичної культури, залишається демонстрація ранкової гімнастики, рухливих та спортивних ігор, організація самостійної рухової діяльності дітей, спортивних розваг та свят.

Під час вебінару за темою «Фізичне виховання в ЗДО під час дистанційної освіти з використанням ІКТ технологій» 30 березня 2023 року о 11.00 на платформі ZOOM  спікер поділиться досвідом своєї роботи під час проведення онлайн-занять з фізичної культури.

Мета: ознайомити інструкторів з фізичної культури ЗДО міста з досвідом своєї роботи під час дистанційної освіти з використанням ІКТ технологій.

Спікер заходу – Олена Коваль, інструктор з фізичної культури ОДЕСЬКОГО ЗДО №295 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Посилання для участі в заході:

https://us05web.zoom.us/j/84852233511?pwd=VkQ1OXBFVXlXZXVMMmlZUlhhNW5CUT09

Ідентифікатор конференції: 48 5223 3511

Код доступу: 71Lg0x

Запрошуємо до співпраці інструкторів з фізичної культури.

Сподіваємося на плідну  роботу.

Від admin