Технологічна освіта — цілий Всесвіт! Всесвіт гармонії, мелодійності рукотворної праці. Від пращурів до прийдешніх поколінь передаються найкращі технологічні здобутки — вони в усьому, що нас оточує.

Трудове навчання  — дисципліна,  метою якої є навчати учнів творчо та сміливо мислити, бачити у звичайних речах нові якості, долати труднощі під час розв’язку практичних нестандартних завдань.

Тематичні проєкти «Обереги» єднають родину, охоплюють цікаві історичні факти як із  минулого, так і сьогочасного життя, торкаються звичаїв і традицій нашого народу, формують у молодого покоління високу патріотичну свідомість, почуття любові до України. Значна кількість вчителів на уроках трудового навчання планують вироби для виготовлення, які можуть бути передані наших захисникам, зокрема оберіг – лялька-мотанка.

Під час дистанційного навчання перед вчителями цієї галузі освіти  постає проблема проведення практичних робіт. Сучасні технології дозволяють ефективно використовувати онлайн-ресурси під час уроків.

Під час вебінару за темою «Оберіг лялька-мотанка «Українська Вуду» 23 березня 2023 року о 14.00 на платформі ZOOM для вчителів трудового навчання, мистецтва, початкових класів та всіх охочих спікери поділяться досвідом виготовлення оберегу з урахуванням поєднання кольорової гами та символіки. Також під час вебінару спікери продемонструють платформу Vista create, на якій створюють емблему для оздоблення готового виробу.

Мета: ознайомити вчителів трудового навчання, мистецтва, початкових класів та всіх охочих з досвідом виготовлення ляльки-мотанки на уроках під час дистанційного навчання; поділитися досвідом створення емблеми для готового виробу на платформі Vista create.

Спікери заходу

  • Крачилова І.І., вчитель трудового навчання ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 17 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;
  • Лепендіна Л.В., вчитель трудового навчання ОДЕСЬКОГО ЛІЦЕЮ № 17 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Посилання для участі в заході:

https://us04web.zoom.us/j/75599361373?pwd=TXyXmzZOk1Bs90zbsVcCVjeBI0emed.1

Ідентифікатор конференції: 755 9936 1373

Код доступу: 11111

Запрошуємо до співпраці вчителів трудового навчання, мистецтва, початкових класів та всіх охочих.

Сподіваємося на плідну  роботу.

Від admin