1 березня 2023 року відбувся вебінар на тему: «Здоров’язберігаючі технології в онлайн навчанні як засоби зміцнення здоров’я здобувачів освіти»», у якому взяли участь  вчителів початкових класів закладів освіти міста Одеса.

Мета заходу:

Ознайомити з можливостями впровадження різноманітних видів діяльності щодо збереження здоров’я здобувачів освіти, які використовуються вчителями під час дистанційного навчання.

Найдорожчим скарбом, яким нагородила людину природа від народження і на довгі роки життя, є здоров’я. Це справді незрівнянне багатство. Його необхідно не просто надійно берегти, а й повсякчас примножувати.     Важливою ознакою сучасного уроку є використання здоров’язберігаючих технологій.

Спікер заходу – Скляр В.І., учитель початкових класів  Одеського ліцею №41, презентувала деякі аспекти з питань використання здоров’язберігаючих технологій під час дистанційних уроків.

Учитель акцентувала увагу на тому, що здоров’я дітей – основне джерело щастя, радості і повноцінного життя батьків, учителів, суспільства в цілому. Для України головною проблемою, майбутнім держави є збереження і зміцнення здоров’я молодого покоління. Позитивне емоційне забарвлення уроків є умовою ефективного використання здоров’язберігаючих технологій.

Сама радість навчання, так само, як і радість від виконання будь – яких вправ і праці, робить дитину здоровішою.

Від admin