На виконання наказу Департаменту освіти та науки Одеської міської ради від 03.01.2023 № 3 17 січня 2023 рокуна базі освітнього простору «GreadED» буде проведено міський етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»в номінаціях «Література» та «Історія України та державотворення».

Загальна тема робіт «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!», присвячена Збройним силам України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України.

Епіграфом до творчих робіт пропонуються слова Надії Гуменюк: «Наш дух не вбити, волю не зламати, за нами – діти й Україна-мати і з нами воля й правда вікова!» У конкурсних роботах бажано розкрити патріотизм та героїзм, самовідданість і відвагу українських військових, які стали на захист нашої держави проти російської агресії.

Роботи можуть бути виконані одним або кількома авторами. Керівниками конкурсантів можуть бути вчителі, керівники гуртків.

Роботи з історії повинні носити дослідницький характер, а творчі роботи з літератури можуть бути за вибором автора різноманітними за жанром.

Оцінювати роботи буде компетентне журі. Переможці будуть нагороджені дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Запрошуємо учнів 5-11 класів до участі в конкурсі. Бажаємо творчої наснаги та успіхів!

Від admin