26 жовтня 2022 року психологами КУ ОЦПРПП було організовано чергове засідання Клубу працівників психологічної служби  закладів освіти міста  на тему: «Психологічна наука педагогам. Психолого-педагогічний супровід освітнього процесу в умовах воєнного часу». На засідання були запрошені психологи, соціальні педагоги та вчителі.  Для висвітлення теми була запрошена досвідчена психолог Одеського юридичного ліцею Ніна Філатова.

Учасники мали змогу засвоїти практичні вправи, що допоможуть педагогу та психологу під час роботи в режимі онлайн, дізналися, як можна утримати увагу дітей, швидко подолати надмірну емоційну напругу, швидко отримати зворотній зв’ язок, створити робочу атмосферу на занятті, надати дитині психологічну підтримку тощо. Особливо цінним було те, що більшу частину запропонованих вправ учасники одразу відпрацювали практично, а також мали змогу поділитися власними методичними знахідками щодо ефективного навчання онлайн.

Практичні психологи та педагоги соціальні виступили з ініціативною створити єдиний банк методичних матеріалів для роботи працівників психологічної служби з учасниками освітнього процесу онлайн.

Від admin