05 жовтня 2022 року відбувся методичний онлайн захід для вчителів біології та хімії за темою «Дистанційне та змішане навчання. Організація та функціонування ефективного інформаційно-освітнього середовища», у якому взяли участь 52 педагоги закладів освіти міста Одеси.

Спікер заходу – Таран Віра Петрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель біології Одеської гімназії № 8.

Вчителі біології та хімії мали можливість познайомитися з актуальною і корисною інформацією про особливості організації дистанційного навчання з використаннм платформи Google Workspace for Education та сервісу електронних щоденників, отримали дієві рекомендації щодо особливостей організації інформаційного освітнього середовища закладу та практичного використання інструментів для дистанційного навчання.

Учасники семінару переконалися, що в реаліях сьогодення використання єдиної платформи та спільних підходів до організації онлайн навчання, дозволяє забезпечити якісний освітній процес в умовах дистанційного навчання.

Учасники були задоволені організацію заходу та якісним представленням презентаційних матеріалів з теми семінару, активно обговорювали проблеми та виклики, що постали перед педагогами в сучасних умовах.

Усі учасники семінару отримали посилання, за якими вони можуть переглянути презентаційні матеріали заходу.

Від admin