Відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 20 вересня 2022 року було проведено семінар для вчителів природничої освітньої галузі на тему: «Компетентнісний потенціал природничої освітньої галузі», в якому взяли участь 27 учителів з 25 закладів загальної середньої освіти міста Одеси. Захід проходив на платформі Zoom в онлайн-форматі.

Мета заходу: удосконалення рівня професійної компетентності вчителів природничої освітньої галузі, які викладають у 5 класах за Новим державним стандартом базової середньої освіти; мотивування учасників до інноваційної діяльності; сприяння включенню вчителів природничої освітньої галузі у практичну діяльність.

Модератор заходу, Беляніна І.А., консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» акцентувала увагу учасників вебінару на компетентністному потенціалі природничої освітньої галузі та основних світових тенденціях  у сучасній природничій освіті.

Діянова Д.С., вчитель георгафії та інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» Одеської ЗОШ № 26 брала участь у пілотуванні НУШ в 5-х класах та ознайомила колег з результатами цього пілотування. А також поділилася своїми знахідками, ідеями та онлайн-інструментами для організації навчання. Онлайн-зустріч об’єднала, зміцнила партнерські стосунки між педагогами, розширила світогляд, надихнула на цікаві ідеї та відкриття, збагатила враженнями та новим досвідом.

Від admin