Онлайн – конференція для вчителів англійської мови 

Запрошуємо вчителів англійської мови на онлайн – конференцію за темою

«КОМПЕТЕНТНІСНО ОРІЄНТОВАНЕ НАВЧАННЯ іншомовного спілкування учнів 5–9 класів у контексті засад Нової української школи: що потрібно знати вчителю англійської мови»

Мета заходу: підвищення професійної майстерності педагогів щодо планування і проведення сучасного уроку англійської мови; удосконалення досвіду щодо створення сприятливих умов для розвитку наскрізних умінь учнів в умовах Нової української школи. 

Час проведення:  30.08.2022 року о 13.00

Програма заходу

  • Створення сприятливих умов для розвитку наскрізних умінь учнів на уроках англійської мови як один з очікуваних результатів навчання.
  •  Сучасні методи та прийоми використання потенціалу автентичного ресурсу в контексті формування наскрізних умінь учнів.
  •  Урок англійської  2-в-1: демонстрація підходів до планування уроків у у 5-9 класах Нової української школи, що інкорпорує елементи компетентнісно орієнтованого навчання.

Спікер: Геннадій Білоус, методист Міжнародного освітньо – методичного центру Dinternal Education; викладач англійської (сертифікати CELTA, FTBE); тренер та співавтор професійного курсу для вчителів англійської мови PROTEACH; автор і презентер методичних семінарів та онлайн – тренінгів; сертифікований екзаменатор міжнародних іспитів Pearson English International Certificate.

Учасники онлайн – конференції отримають сертифікати.

Посилання для реєстрації на конференцію:

https://zoom.us/j/95103786349?pwd=UFpOL0ZmbnhDMDdSODQrckRPRmpQUT09

Від admin