56 представників педагогічного й батьківського колективів, а також медичних сестер закладів освіти м. Одеса взяли участь у вебінарі «Особиста аптечка в умовах воєнного часу», що відбувся 23 березня 2022 року.

За ініціативи Комунальної установи «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників», Освітнього простору «CreatED» Департаменту освіти та науки Одеської міської ради, Комунального некомерційного підприємства «Дитяча міська поліклініка № 6» Одеської міської ради лікар Дитячої міської поліклініки 6 Compass Гурієнко Катерина Олександрівна поспілкувалась з представниками педагогічних та медичних працівників закладів освіти та батьками учнів про основні загрози для здоров’я у воєнний час. Катерина Гурієнко надала рекомендації щодо вмісту аптечки та алгоритму дій для певних станів, що загрожують здоров’ю дитини. Лікар дала відповіді на запитання від батьків та педагогів та підкреслила про відкритість для подальшого діалогу її особисто та співробітників Дитячої міської поліклініки 6 Compass.

Презентація виступу Гурієнко Катерини Олександрівни «Підтримка поруч. Основи надання першої допомоги».

Вдячні за співпрацю керівництву та працівникам КНП «Дитяча міська поліклініка № 6» Одеської міської ради та спікеру вебінару, лікарю Гурієнко Катерині Олександрівні.

Якщо у вас є запитання до лікаря Катерини Олександрівни або запити на проведення подібних заходів, заповніть, будь ласка, форму зворотного зв’язку.

Від admin