20 січня відбувся вебінар «Workspace for Education» для організації змішаного навчання» для директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади м. Одеси. У заході взяли участь 15 слухачів.

Спікери:

  • Віктор Миколайович Семенюк, Google for Education Certified Trainer, заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель інформатики Одеської ЗОШ № 43;
  • Катерина Віталіївна Уголік, учитель географії, учитель вищої категорії, старший учитель Одеської ЗОШ № 43.

Модератор:

  • Ганна Сергіївна Асманська, консультант КУ «ОЦПРПП».

Протягом заходу були розглянуті питання:

  1. Особливості функціонування приватних облікових записів «Google Workspace» та корпоративних облікових записів «Google Workspace for Education».
  2. Умови розгортання корпоративного хмарного середовища «Google Workspace for Education».
  3. Можливості організації змішаного навчання та контролю відвідування занять,  знань учнів за допомогою інструментів середовища «Google Workspace for Education».
  4. Практичне застосування інструменів Google Workspace for Education для навчальних предметів на прикладі географії.

Для більш детального ознайомлення з можливостями «Google Workspace for Education» для організації змішаного навчання надаємо матеріали вебінару.

В разі, якщо вас цікавить вивчення можливостей «Google Workspace for Education», заповніть, будь ласка, форму зворотного зв’язку.

Відповіді на питання з форми зворотного зв’язку

Як на наступний рік перейменувати групи (електронну адресу групи)?

Відповідь:

У адміністратора є можливість оновлювати учасників груп за допомогою імпорту з файлу. Що й відповідно робить адміністратор на початку навчального року. 

Від admin