З 8 листопада по 17 грудня 2021 року  відбулось навчання вчителів англійської мови, які працюватимуть у 5 класах за новим Державним стандартом базової середньої освіти відповідно до Концепції Нової української школи. Дане навчання проводилось за підтримки Міністерства освіти і науки України у рамках спільного з Британською Радою проєкту «Професійний розвиток вчителя іноземної мови».

У  якості сертифікованих фасилітаторів Британської Ради в Україні виступили вчителі англійської мови Олена Уразова (Одеський НВК «Гімназія № 2») та Марія Сосновська (Одеська гімназія  № 5). Тренери допомагали вчителям англійської мови міста Одеси та області опановувати програму  онлайн-курсів підвищення кваліфікації «Навчання англійської у 5-9 – х класах у новому контексті».

Під час навчання педагоги  аналізували новий Державний стандарт і  Типову навчальну програму базової середньої освіти, виконували завдання на онлайн-платформі  та розробляли   плани до освітніх тем, зазначених в модульній програмі курсів.

Знання та професійні компетентності, які вчителі отримали під час тренінгів,  допоможуть їм краще відповідати на виклики сучасної освіти, бути впевненими  та  налаштованими на успіх.

Від admin