13 листопада 2021 року на виконання наказу  Департаменту освіти і науки Одеської міської ради від 08.11.2021 року № 302 «Про проведення міського етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021/2022 навчальному році» з метою виховання  почуття гордості за свій український народ, його духовні цінності, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко, був проведений міський етап ХІІ  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів.

У конкурсі взяли участь 1766 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти міста Одеси, у міському етапі конкурсу – 566 учнів. Конкурсанти працювали за завданнями, підготовленими КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», які сприяли розкриттю не тільки мовних знань, практичних навичок, а й творчих здібностей учнів.

Роботи оцінювало фахове журі – вчителі української мови та літератури, визначено переможців. Учні, які посіли 1- ІІІ місця, будуть нагороджені дипломами Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Вітаємо переможців, дякуємо всім учасникам, педагогам, які готували учнів до конкурсу,  та батькам.

Від admin