Відповідно до плану роботи КУ«Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 02 грудня 2021 року відбудеться веб-конференція на тему «Використання методу проєктів в освітньому просторі» для методистів, вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі ZOOM.

Модератор конференції – консультант КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Єфтені М.

Спікерами веб-конференції виступлять  педагоги Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла- садок» № 125.

Мета веб-конференції : ознайомити педагогів з досвідом роботи ЗДО №125, з теорією використання методу проєктів в освітньому процесі; сприяти достатньому і багатоаспектному інформативному забезпеченню, підвищенню професійної компетентності педагогів під час проєктування; формувати у педагогів потреби в інноваційній діяльності, виявлення, узагальнення та організація поширення перспективного досвіду.

  Розширити  знання щодо особливостей здійснення проєктної діяльності дошкільників в освітньому процесі, ознайомити з досвідом реалізації проєкту «Книги, які оживають» в умовах очного і дистанційного навчання.

Початок роботи: о 14.00

За темою «Теоретичні засади проєктної діяльності» виступить вихователь- методист Тільман І.

Міні – лекцію  «Проєкт «Книга, яка оживає». З чого все починалось» проведе вихователь Федючек З.

З досвідом роботи ЗДО №75 «Скарбничка історій або один рік нашого садочка» ознайомить учасників вебінару та покаже відео-ролики із фрагментами відеозанять, ігор  вихователь- методист Тільман І.

Власну педагогічну модель роботи та презентацію «Книгра  або книга, яка оживає та у світ гри занурює» представить вихователь Федючек З.

Від admin