24 вересня  2021 року, відповідно до плану роботи КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  відбулась  педагогічна зустріч вчителів фізики закладів загальної середньої освіти м. Одеси за темою: «On-line формат навчання в умовах covid (на допомогу вчителю фізики)» (рекомендації до початку 2021-2022 навчального року) в онлайн форматі на платформі Zoom.

Мета заходу: підвищення професійної компетентності педагогів з питань осучаснення освітнього процесу засобами інноваційних та цифрових методик, ознайомлення з методичними рекомендаціями з фізики на 2021/2022 навчальний рік, обговорення результатів проходження ЗНО з фізики у 2020 та 2021 роках, надання методичної допомоги щодо використання сучасних практик та онлайн-інструментів під час викладання фізики; ознайомлення вчителів із сучасними техніками щодо використання платформи Microsoft Whiteboard.

Спікерами заходу виступили консультант   КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бистрова А. С. спільно з педагогами  Одеської гімназії №5 Денисюк Т. В. та Одеської ЗОШ № 22 Корабльовою С. В.

У заході взяли участь 59 вчителів фізики  закладів загальної середньої освіти територіальної громади м. Одеси.

Учасники заходу отримали корисні знання, цікавий досвід щодо організації і проведення сучасного уроку, щодо використання нових можливостей  з  розвитку  ключових компетентностей учнів і підготовки їх до життя у реаліях онлайн навчання.Висловлюємо подяку колегам за активність та представлення своїх презентацій.

Від admin