29.09.2021 о 10.00 годині в он-лайн форматі відбудеться   педагогічна майстерня «Педагогічний олімп» заступника директора з виховної роботи Одеського ліцею «Європейський»  Шиян Тетяни Олександрівни, яку відрізняють високий професіоналізм, творчість та креативність.

Творча особистість – це цілісна людська індивідуальність, яка виявляє розвинені творчі здібності, творчу мотивацію, творчі вміння, що забезпечують їй здатність породжувати якісно нові матеріали, технології та духовні цінності, що в більшій чи меншій мірі змінюють на краще життя людини.

Креативна педагогічна система визначає модель становлення творчої особистості як піраміду, в основі якої знаходиться гуманна людина зі всією сукупністю творчих задатків, здібностей, мотивів. Вершина піраміди – « ації.

Гуманна людина, що визнає пріоритет добра, совісті і честі над розумом, здатна співпереживати і співчувати своїм рідним, близьким, друзям, колегам і будь-яким іншим людям, бути терпимою і толерантною, має буденне мислення, творчі задатки, мотиви, любить життя, природу. Вона дружня і принципова, альтруїстична і дієва, раціональна і вольова, веде здоровий спосіб життя і має належний фізичний та психологічний стан як результат поглинання своїм самотворенням.

Приєднатися можна за посиланням: https://zoom.us/j/5495241293?pwd=TWNabndsdkFXSXpCcjRiZGpqbXZCdz09

Идентификатор конференции: 549 524 1293

Код доступа: 111111

Від admin