Зображення гри дитини у пірамідку

25 травня 2021 року о 14:00 відбулась веб-конференція на тему
«Використання інноваційних та інтерактивних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти» в онлайн-форматі на платформі «ZOOM». Тема веб-конференції актуальна для вихователів-методистів, вихователів дошкільних навчальних закладів.

Метою роботи модераторів було розкрити важливість інтерактивних та інноваційних форми роботи з батьками у вихованні дітей; знайомити педагогів з досвідом роботи щодо використання інтерактивних та інноваційних форм роботи з батьками у закладах дошкільної освіти, підвищити рівень професійної компетентності учасників семінару з даної теми.

Спікерами веб-конференції виступили педагоги Одеської початкової
школи №313.

З досвідом роботи щодо інтерактивних та інноваційних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти ознайомили учасників веб-
конференції вихователь-методист Шмірер Світлана Володимирівна та
вихователь Федотова Наталя Ігорівна Одеської початкової школи №313.

Круглий стіл з слухачами на тему «Взаємодії педагогів і батьків у
вихованні дітей» провела практичний психолог Одеської початкової школи №313 Рогач Олена Сергіївна.

Майстер-клас за темою «Використання інтерактивних та інноваційних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти» для педпрацівників онлайн-конференції провели вихователь-методист Шмірер Світлана Володимирівна та вихователь Соколюк Валентина Анатоліївна Одеської початкової школи №313, а також ознайомили з досвідом роботи закладу з використанням фрагментів відеозанять, відеороликів.

Учасники заходу мали змогу прийняти активну участь у семінарі в
режимі онлайн.

Джероло фото обкладинки: Michał Bożek

Від admin