25 травня 2021 року відбудеться веб-конференція «Використання інноваційних та інтерактивних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти» для вихователів закладів дошкільної освіти в режимі онлайн на платформі Zoom, який проводять педагоги Одеської початкової школи № 313.

Мета:

розкрити важливість інтерактивних та інноваційних форми роботи з батьками у вихованні дітей; ознайомити  педагогів з досвідом роботи щодо використання інтерактивних  та інноваційних форм роботи з батьками у закладах дошкільної освіти, підвищити рівень професійної компетентності учасників семінару з даної теми.

Час роботи: о 14:00

З досвідом роботи щодо інтерактивних та інноваційних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти ознайомлять учасників веб-конференції вихователь-методист Шмірер Світлана Володимирівна та вихователь Федотова Наталя Ігорівна Одеської початкової школи № 313.

Круглий стіл з слухачами на тему «Взаємодії педагогів і батьків у вихованні дітей» проведе практичний психолог Одеської початкової школи № 313  Рогач Олена Сергіївна.

Майстер-клас за темою «Використання інтерактивних  та інноваційних форм роботи з батьками в закладах дошкільної освіти» для педпрацівників онлайн-конференції проведуть вихователь-методист Шмірер Світлана Володимирівна та вихователь Соколюк Валентина Анатоліївна Одеської початкової школи № 313, а також ознайомлять з досвідом роботи закладу з використанням фрагментів відеозанять, відеороликів.

Від admin