З 16 по 18 лютого 2021 року на запит педагогічних працівників міста КУ «ОЦПРПП» організовано та проведено серію вебінарів з організації дистанційного та змішаного навчання. У вебінарах взяло участь понад 140 працівників навчальних закладів міста, що представляли адміністрацію закладів, працівників соціально-психологічної служби, педагогічних працівників, керівників гуртків тощо.

На вебінарі розглянуто цифрові інструменти, застосунки та хмарні середовища, за допомогою яких можна організувати освітній процес в синхронному та асинхронному режимах навчання, вимоги чинного законодавства до організації дистанційної форми здобуття освіти, досвід роботи педагогічних колективів м. Одеси, Білої Церкви, Вінниці щодо організації дистанційного та змішаного навчання в умовах карантинних обмежень та режимі повсякденного функціонування.

Дякуємо спікерам, які поділились власним досвідом та досвідом роботи педагогічних колективів.

16 лютого за темою «Цифрові інструменти для організації освітнього процесу»:

  • Букач Антоніні Василівні, вчителю інформатики, учителю-методисту Білоцерківської гімназії №2, аспіранту Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», директор ТОВ «Академія цифрового розвитку», першій в Україні сертифікованій тренерці Google for Education Certified Trainer з доповіддю «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії». Відеозапис
  • Стромилу Івану Миколайовичу, вчителю інформатики Вінницької приватної гімназії «Дельфін», ТОВ «Академія цифрового розвитку», тренеру освітніх програм, учитель-експерт Microsoft, сертифікованому Microsoft Innovative Educator Master з доповіддю «Дистанційне навчання з використанням деяких сервісів в Інтернеті». Відеозапис.
  • Стаценко Наталії Вікторівні, директору Одеської спеціалізованої школи № 117, Сокур Ганні Олександрівні, вчителю початкових класів Одеської спеціалізованої школи № 117 з доповіддю «Дистанційне навчання: моделі, технології, перспективи».

17 лютого за темою «Психологічні аспекти організації дистанційного та змішаного навчання»:

18 лютого за темою «Досвід роботи педагогічних працівників і колективів м. Одеси щодо організації дистанційного навчання»:

Корисні матеріали і форма зворотного зв’язку розміщенні на сайті серії вебінарів з організації дидстанційного та змішаного навчання.

Від admin