Психологи вважають, що психотехнічні навички проходження іспитів та тестування  не тільки підвищують ефективність підготовки до них, що дозволяє впевненіше  почувати себе під час іспиту, але й взагалі сприяють розвитку навичок  розумової роботи, вмінню мобілізувати себе у вирішальній ситуації. Тому, докладаючи максимальних зусиль під час підготовки учня до ЗНО, ми робимо «довгострокову інвестицію» у його майбутнє, підвищуємо соціальну компетентність та адаптивність особистості школяра, сприяємо його подальшій інтеграції у суспільство.

18 лютого відбувся онлайн семінар  для спеціалістів психологічної служби закладів загальної середньої освіти  за темою:  «Організація психологічного супроводу підготовки учнів до складання ЗНО». У семінарі  взяли участь 46 практичних психологів та педагогів соціальних закладів освіти міста.

В ході семінару розглядались питання про типові труднощі та основні акценти під час підготовки до ЗНО, алгоритм роботи психологічної служби школи в цьому напрямку, надавалися практичні поради щодо наукової організацій праці школяра, збереження його психічного здоров`я в стресовій ситуації.

Від admin