Тренінг, організований Комунальною установою «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників», зібрав 23 дівчат віком 14-17 років з закладів освіти територіальної громади міста Одеси, які прагнуть розвинути свої лідерські навички. Спікеркою івенту стала Нана Кріцак, тренерка ГО «Культура демократії», яка провела інтерактивну та натхненну зустріч для юних учасниць.

У ході тренінгу Нана розкрила ключові аспекти лідерства, приділяючи особливу увагу тому, що означає бути справжнім лідером. Вона наголосила, що лідерство – це не лише про вміння керувати, але й про відповідальність, вміння слухати інших і ставити перед собою амбітні та досяжні цілі.  Протягом заняття дівчата виконували вправи на постановку цілей, вивчали інструменти для розкриття власного потенціалу.

Учасниці були задоволені тренінгом і відзначали, що для них це стало чудовою можливістю краще пізнати себе та свої сильні сторони. Багато хто з дівчат зазначив, що атмосфера зустрічі допомогла їм відчути себе частиною єдиної команди, що надихає на подальші лідерські кроки, та мають більше впевненості для реалізації своїх цілей та планів.

Від admin