11 жовтня 2024 року у м. Києві відбувся освітній форум «Всеукраїнський день дошкілля: форум інноваційних ідей».

Захід було проведено за підтримки Міністерства освіти і науки України та спрямовано на популяризацію дошкільної освіти, відзначення кращих її представників, стимулювання інновацій та креативності, підвищення престижності професії вихователя, зміцнення спільноти дошкільних закладів та створення платформи для обміну досвідом та найкращими практиками серед працівників дошкільної освіти в умовах війни.

Під час форуму відбулося нагородження 50 найкращих вихователів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2024 від Міністерства освіти і науки України.

Серед найкращих педагогів України в номінації «Дошкілля» була представниця педагогічної спільноти міста Одеси, Макарова Лариса Вікторівна, вихователь-методист Одеського закладу дошкільної освіти «Ясла-садок» № 300 комбінованого типу Одеської міської ради.

Лариса Вікторівна є автором і керівником освітнього проєкту «Створення сучасного інноваційного предметно-просторового розвивального освітнього середовища в закладі дошкільної освіти», що активно та успішно впроваджується в роботу ясла-садка №300 в умовах воєнного часу. Вона також має досягнення в організації дистанційної форми роботи та підвищення рівня професійного розвитку й майстерності педагогів закладу, постійно бере участь у різноманітних конкурсах, заходах для освітян міського й  обласного рівнів.

Комунальна установа «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» щиро вітає Макарову Ларису Вікторівну з отриманням високої нагороди від Міністерства освіти і науки України та Global Teacher Prize Ukraine й бажає подальших успіхів, творчої наснаги та процвітання. 

Від admin